Αρχική   Προϊόντα   Ποιότητα   Επικοινωνία

 

 

καρφια ατσαλοκαρφα, ατσαλοκαρφα ριγωτα, κοινα καρφια, καρφια ρομποτ - ζουμποκαρφα, ατσαλοκαρφα με μεταλλικη ροδελα, ατσαλοκαρφα με πλαστικη ροδελα, στραβοκαρφα,  παλετοκαρφα, καρφοβελονες κοινες

 

Copyright THARROS SA. All rights reserved.

Δίκτυο Διάθεσης / Πωλήσεις

Με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους και πιο επώνυμους γνωστούς εμπορικούς οίκους, διαθέτοντας δίκτυα πωλήσεων τόσο σε όλη την ελληνική επικράτεια, όσο και στις περιοχές της Δυτικής Ευρώπης,  των Βαλκανίων, Κύπρου, Μάλτας και βόρειας Αφρικής.

H ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε.  σε όλη την  πολυετή πορεία της έχει κατορθώσει να υπερέχει μέσω της ποιότητας και σε συνδυασμό με την καλή τιμή και την ταχεία εξυπηρέτηση να αποκτήσει όχι μόνο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών.

Η ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1968 στην παραγωγή ειδών  στερεώσεως, (όπως ειδικών κοινών - και ατσάλινων καρφιών κτλ), κατάλληλα για πάσης φύσης στερεώσεις σε μπετόν ή σε άλλα υλικά. 

Φιλοσοφία / Πρόθεση / Στόχος

Φιλοσοφία της ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. είναι η δημιουργία θεμελιωμένων σχέσεων συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, που θα αποβλέπουν σε αμοιβαία μακροχρόνια οφέλη.

Πρόθεση της ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. είναι η πλήρη κατανόηση των αναγκών των πελατών της και στόχος της είναι η ταχεία και άρτια εξυπηρέτηση τους.

 Η ΘΑΡΡΟΣ Α.Ε. προσπαθεί διαρκώς να ανταποκρίνεται στις νέες προκλήσεις της αγοράς βελτιώνοντας τη δομή & την τεχνολογία της.